LOVERboek

Door de golven heen; 40 jaar tijdschrift LOVER 

In deze gebundelde verzameling van artikelen wordt aan de hand van enkele thema's teruggeblikt op het feminisme zoals dat in veertig jaar LOVER aan bod kwam. 

Zelf bladeren door veertig jaar feministische journalistiek? Bestel het boek voor 22,50 euro inclusief verzendkosten. Dit kan door een mail te sturen aan , onder vermelding van loverboek. Vermeld in de mail je naam en adresgegevens en op welk moment je de betaling gaat doen. Zodra wij je betaling hebben ontvangen sturen we het boek op. Het geld maak je over naar IBAN NL34TRIO0390340618 t.a.v. Stichting LOVER te Amsterdam.

03_12_2014loverboek

Door de golven heen (paperback, 124 pagina's) is een uitgave van Stichting LOVER, werd financieel ondersteund door Atria en kwam tot stand onder redactie van Elise van Alphen en Janiek Kistemaker. LOVER dankt hen en de vele anderen die dit boek tot stand hebben gebracht. Met name Cathelijne Berghouwer (vormgeving, fotoredactie en omslagontwerp), Mariecke van den Bergh, Dylan van Rijsbergen, Garjan Sterk, Nora Uitterlinden, Niels Vonberg, Yanaika Zomer (inleidingen thema's), Hanneke den Ouden en Marija Scheeve (praktische ondersteuning). Zonder de auteurs van de artikelen en het bijbehorende beeldmateriaal was deze publicatie niet mogelijk geweest; speciale dank aan hen.